GRATIS fragt ved køb over 599 kr.

Kundeservice

KYST Food Aps

Nordre Strandvej 62, 7730 Hanstholm

CVR: 39796066

Går det i fisk? Bare ring til os på tlf. 96 85 60 60, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at løse dit problem, hvad end det er KYST Food platformen der er gået ned, eller du ”bare” har brug for en guide.

Du kan også kontakte os på salg@fjordseafood.dk, hvis du har generelle spørgsmål til KYST Food konceptet, standere, fiskene, din ordre eller leveringsprocessen – så svarer vi dig så hurtigt vi kan.

Se vores handelsbetingelser her.

“Frisk fisk skal lugte af hav, og ikke af havn.”

KYST Food vil levere frisk fisk til hele Danmark, direkte fra Hanstholm Havn, for at danskerne kan få den bedst mulige fiskesmagsoplevelse. 90% af fiskerifangsten i Danmark er MSC certificeret. Det betyder at de er fanget efter et sæt stramme regler for bæredygtige fiskebestande og minimal miljøpåvirkning i fiskeriet. Det er frisk fisk med god samvittighed.

Du bestiller enten online derhjemme og får leveret ved din hoveddør. Eller du bestiller via standeren i dit supermarked, og så leverer KYST Food din fisk til supermarkedet, hvor du kan hente det.

Du vil opleve at der kan være ændringer i udvalget fra dag til dag. Det skyldes at man aldrig helt kan garantere, hvad der bliver fanget, da det bl.a. afhænger af årstider, fiskerens held, vind og vejr. Vi kan trods alt ikke styre havet.

” Vi er hverken fugl eller fisk - vi er KYST FOOD”

Sørg for at få de seneste nyheder i nettet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, og få besked hver gang vi har nye, spændende historier at fortælle.

Vi skal have din tilladelse til at sende dig mails, for at kunne sende dig nyheder og tilbud. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbreve ved at klikke på linket nederst i vores emails. Information om vores privatlivspolitik kan du finde på vores hjemmeside.